Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0181-451280
  • info@vanrijverzekeringen.nl
  • 0181-452610
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Josette van Dam-Melens, leidinggevende : ‘“Wat fijn dat jullie er nog zijn” en “Jullie blijven toch wel?” Dit zijn twee opmerkingen die we vaak van klanten horen. Nu ben ik geboren en opgegroeid in Zuidland en ken daardoor veel mensen persoonlijk. Dat is natuurlijk een voordeel en ook makkelijker om je in de situatie van de klant in te leven. Al 20 jaar werk ik hier met veel plezier.”

 

Maarten de Heer Kloots, directeur: “Ik geloof erin dat eerlijk en deskundig advies altijd de basis moet zijn van een bedrijf als het onze. Aan het eind van de dag telt vooral het klantbelang.”

 

 

Stefanie de Heer Kloots, adviseur: “We hebben met veel van onze klanten goed en persoonlijk contact. Hoe langer je hier werkt, hoe beter de band tussen jou en de klant wordt. Ik vind het belangrijk om te investeren in die persoonlijke relatie. Veel klanten hebben ook behoefte aan een informeel gesprek."

 

 

 

 

Maarten de Heer Kloots: "Wat vliegt de tijd... Op maandag 1 november 1999 kwam Josette als enthousiaste nieuwe collega ons team bij van Rij Verzekeringen versterken. Dat kwam heel goed uit want er was een hoop werk aan de winkel. Meteen ontpopte zij zich als deskundig en ijverige collega die mede dankzij haar jarenlange werkervaring bij grote verzekeraars zoals Amfas/RVS en Nationale Nederlanden en gedegen vakkennis in hoge mate heeft bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Daarenboven droeg zij als geen ander bij aan de immer goede sfeer op kantoor en wist zij het vetrouwen van de klant te winnen door haar goed luisterend oor en deskundige aanpak. Josette is in de jaren die verstreken allengs steeds meer belast met de dagelijkse leiding en we kunnen ons geen betere collega dan haar wensen! We hopen natuurlijk dat we nog heel lang op deze manier door kunnen gaan en we de uitdagingen in onze branche mede door haar met vertrouwen tegemoet kunnen zien. Van onze kant dus een welgemeend bedankt voor deze 20 jaar en succes toegewenst."